Processoptimering

Styrk jeres interne robusthed

Hvor robust er din medarbejderstyrke? Når vi taler om robusthed i arbejdsstyrken taler vi om, hvor sårbar din virksomhed er overfor sygdom, orlov, ferie og helligdage. 

Mange virksomheder har store udfordringer, når en sygemelding rammer. Ofte er den eneste reelle mulighed, at en kollega arbejder ekstra, og derigennem skaber overarbejde.

Overarbejde som er dyrt at aflønne eller svær at afspadsere i en presset arbejdstid, hvor levering til tiden er altafgørende.

Vi hjælper med at komme væk fra silotænkning

Når jeres virksomhed tænker og arbejder i siloer, går du ofte glip af oplagte muligheder for at højne medarbejdertilfredsheden. Hos AV Consult har vi stor erfaring med at skabe vidensdeling og skabe samarbejde på tværs af afdelinger og funktioner i virksomheden. 

Vi kigger på, hvordan din virksomhed hænger sammen, internt. Således banes mulighederne bl.a. for mandskabsreducering med sammeproduktionskapacitet, hvilket kan være utroligt brugbart i forbindelse med ferie. Din virksomheds økonomi og robusthed vil blive optimeret og udnyttet bedst muligt. Dette kan skabe nye muligheder for vækst samt medarbejdertilfredshed.

Investere i dine medarbejdere

Ved at udregne faktuelle og budgetterede overarbejdskroner og udgifter, samt sammenholde det med oprettelse af en fast vikar eller reservestyke, får virksomheden et økonomisk incitament, som også kommer dine medarbejdere til gode.
Dermed skaber det et bedre arbejdsklima, og sikre en højere medarbejdertilfredshed, når de går på arbejde.

Vi genererer viden om ressourcer og kompetencer

Kontakt

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om mine ydelser. Jeg står parat uanset tidspunkt, hvor vi kan aftale nærmere.