Erfaren leder inden for drift, ressourceplanlægning og logistik

Jeg hedder Allan Vinjegaard og jeg grundlagde AV Consult i 2021. Det startede, da jeg fik muligheden for at samarbejde med Midtjyske Jernbaner som lige nu står til at udvide driften betragteligt. 

Jeg brænder for at skabe gode arbejdsmiljøer med fokus på den personlige kontakt – og de menneskelige ressourcer, vi (og virksomheden) indeholder. Jeg arbejder med øje for optimering og de økonomiske og menneskelige gevinster, der findes, når vi planlægger og tilrettelægger virksomheders ressourcer på bedst mulig vis.

Med flere lederuddannelser og mere end 25+ års ledererfaring inden for DSB har jeg oparbejdet et solidt kendskab til ledelsesmæssige opgaver inden for drift, ressourceplanlægning og logistik.

Det gør mig i stand til at tænke logisk på din virksomheders strukturelle udfordringer – enten på medarbejderressourcer eller materielle ressourcer.

Som konsulent bruger jeg den erfaring til at rådgive små og mellemstore virksomheder om personale- og ressourceplanlægning, herunder vagt- og turnusplaner, reserveplanlægning, overenskomster, dokumentationspligt, køreplaner, kotume og kortlægning.

Engageret kommunikationsspecialist

Jeg, Katrine, er uddannet indenfor handel og markedsføring. Hvor jeg har haft stor fokus på den overordnet forretningsmodel. Jeg har specialiseret mig indenfor det menneskelige aspekt i organisationen, de strategiske processer samt markedsføringen i en virksomhed. Dermed besidder jeg en bred viden som kan specificeres til de enkelte problemstilling.

Jeg brænder for er den generelle kommunikation og koordinering, som er nødvendig både intern og eksternt for at opretholde den gode service og jeres flow i virksomheden. 

Jeg har tidligere udarbejdet en del segmentingsanalyse, herunder kigger jeg på de emotionelle kundetype samt markedsføringen hertil. Derudover har jeg beskæftiget mig med de grafiske udtryk i materialet, hvor jeg finder det væsentligt, at tage udgangspunkt i den foregående segmentingsanalyse.  

Jeg ser frem til at løse netop din virksomheds problemstillinger, omtrent det er logistisk planlægning eller markedsføring/ branding. 

Kontakt

Få en uforpligtende samtale

Adresse

Kvædevej 20
8270 Højbjerg
Danmark

Spørgsmål?

Telefonnummer: 
+45 26 72 25 53

+45 53 62 31 30

Mail: 
av-rail@outlook.dk